Over ons

Bij Atlas Fine Art hebben we een unieke benadering van kunst. Een die persoonlijkheid, verbondenheid en herinneringen combineert tot een uniek kunstwerk. Bij Atlas Fine Art geloven we niet in massaproductie – onze kunstwerken zijn op maat gemaakt speciaal voor u, met u en uw dierbaren als inspiratie.

Onze liefde voor kunst is begonnen bij moederbedrijf E&R Classics www.erclassics.com. Daar houden we ons dagelijks bezig met kunstwerken op wielen, namelijk klassieke auto’s. Onze duizenden klanten wereldwijd hebben ons geïnspireerd om iets bijzonders te creëren: digitale kunst.

Onze getalenteerde designers beheersen de kunst van digitale creatie tot in de finesses, met oog voor detail en passie voor perfectie. Elke digitale penseelstreek wordt met liefde en zorg geplaatst, en elke kleur gekozen om de emoties te weerspiegelen die zo dierbaar voor u zijn. Het resultaat is een uniek meesterwerk dat niet alleen de gelijkenis vastlegt, maar ook de ziel en geest van de geportretteerden.

Bent u op zoek naar een bijzonder verjaardagscadeau dat voor altijd wordt gekoesterd, een cadeau voor een jubileumviering van jarenlange vriendschap, of een emotioneel eerbetoon aan een dierbare die er niet meer is – Atlas Fine Art staat klaar om uw verhaal te verweven in een kunstwerk dat voor altijd blijft bestaan. Het is een reis door de kunstwereld, op uw voorwaarden.

Bent u er klaar voor om een stukje van uzelf in kunst te gieten? Ga dan met ons mee op dit avontuur.

Heeft u interesse in een uniek digitaal kunstwerk?